Buzhane İlkokulu
Buzhane Mahallesi Hamur/ AĞRI
...

VİZYON

Ögrencimizi bir üst ögrenime ve özellikle hayata; ruh beden sagligi yerinde, kendisine güvenen, bilgili konuskan ve baskalarinin haklarini en az kendi hakki kadar gözeten, çaliskan, sinavlarda basarili olan, sosyal ve kültürel olarak sürekli öne çikan, olumlu davranislariyla dikkat çeken ögrenciler yetistirmek ve veli-okul, veli-ögrenci is birliginin en üst düzeyde olsun, okuldaki bütün personelin üstlenmis oldugu rolü ve sorumlulugunu bilsin ve üstlenmis oldugu rolü baskalarina örnek olacak sekilde oynasin istiyoruz.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı,insan haklarına saygılı,özgür ve demokratik düşünen,öğrenmeye ve öğretmeye istekli,mesleğini seven ve kendisini sürekli yenileştirip geliştiren,sorunlar karşısında bocalamayan,sorunlardan kaçmayan,sorunların üstüne giden ve Türk Milli Eğitimin temel ilkeleri ve amaçları doğrultusunda hareket eden,ailesine ,ülkesine ve topluma faydalı nesiller yetiştirmek.

NORMAL ÖĞRETİM

SOBA

İL MERKEZİNE : 17 KM İLÇE MERKEZİNE : 5 KM

BUZHANE MAHALLESİ. 30 HANELİ BİR YERLEŞİM YERİDİR.